7 BENEFICII în utilizarea Agendei:

  • Gestionezi eficient timpul, având toată informația la îndemână;
  • Devii organizat, responsabil și atent 100%;
  • Ai toate informațiile notate și te scutești de stresul trăit în cazul dezorganizării;
  • Ai acces oricând la informațiile notate, care îți pot fi utile chiar și peste ani;
  • Agenda accentuează statutul social și creează o impresie pozitivă asupra interlocutorului;
  • Ai la dispoziție semn de carte pentru a accesa rapid paginile dorite;
  • Agenda are încorporate bonusuri informative precum sunt: Harta R. Moldova și a Lumii, Prefixele, Harta fusurilor orare, Unități de măsură, Semne de marcare, etc.

Cele mai importante beneficii de care se bucură persoanele organizate se datorează faptului că reușesc sa fie mai puțin stresate și câștigă mai mult timp liber!

Totul se mișcă rapid în jurul nostru și avem frecvent senzația ca săptămânile trec ca zilele, se mai întâmplă deseori să uităm de lucruri importante, aniversări sau programări. Primul pas spre o organizare mai bună este să îți notezi totul într-o agendă

Te întrebi cum te poate ajuta o agendă să fii mai organizat la birou?

Având un program încărcat și fiind tot timpul pe fugă, este greu sa îți amintești toate lucrurile importante. O agendă te poate ajuta considerabil, în special după ce devine un reflex să o folosești pentru a-ți nota toate informațiile importante. Este simplă în utilizare și are un design elegant, care îți oferă o nota de profesionalism atunci când mergi la o ședință sau întrevedere.

Odată ce ți-ai făcut un obicei din a verifica agenda în fiecare dimineața, îți va fi mai simplu să-ți organizezi timpul și să ții cont de toate planurile. Notează-ți atât sarcinile și obiectivele de la serviciu, cât și lucruri personale pe care le ai de făcut, cum ar fi plata facturilor, cumpărarea cadourilor pentru cei dragi sau întâlnirile cu prietenii.

Pentru a-ți prioritiza sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești și pentru ca organizarea agendei să se transforme într-o activitate mult mai plăcută, poți folosi pixuri colorate!

Nu uita să îți completezi programul din agendă cu cel puțin două sau trei zile în avans. O ideea ar fi să profiți de weekend pentru a-ți organiza săptămâna care urmează. Cel mai bine este să ai în permanență agenda la îndemână și să te obișnuiești să notezi în ea imediat cum apare ceva nou. Iar dacă vrei o agendă care sa te reprezinte, poți alege să-ți personalizezi agenda!

Cum să alegi agenda: datată sau nedatată?

Probabil ai observat deja ca există două tipuri de agende: cele datate pe zile sau săptămâni, și cele cu foi veline sau dictando.

O agendă datată te ajuta să-ți organizezi mai meticulos și eficient programul și să îți planifici în avans întâlniri sau ședințe, astfel încât vei ști în fiecare zi ce ai de făcut doar deschizând agenda.

Cele care au coli albe sunt potrivite pentru a lua notite la ședințe și avantajul lor este că nu te condiționează să notezi mai multe informații pe o singură pagină, doar pentru a nu-ți da peste cap planurile notate pentru ziua următoare.

Agende personalizate prin gravură - Eleganța business

Orice companie care se respectă oferă cadouri de Crăciun clienților sau propriilor săi angajați, pentru a-și arăta stima față de aceștia.

Agendele personalizate pot fi un cadou clasic și elegant, care nu se va demoda niciodată. În plus, oricine apreciază utilitatea unui astfel de cadou, iar dacă optezi pentru niște agende gravate vei transmite mesajul că firma ta pune preț pe detalii și profesionalism.

Este bine de știut că poți decora AGENDELE atat cu logo-ul sau sigla companiei, cât și cu numele celor cărora le faci cadoul. Astfel, persoanele care primesc aceste agende elegante se vor bucura să vadă că ai investit timp și atenție în a alege niște cadouri potrivite pentru ei.