+373 (60) 807 749
info@flo-master.md
0
0

Coșul este gol!

7 avantaje a folosirii agendei!

  • Gestionezi eficient timpul, având toate informațiile la îndemână;
  • Devii organizat, responsabil și 100% atent;
  • Iți reamintești toate informațiile și scăpați de stresul experimentat în cazul dezorganizării;
  • Ai acces la informațiile necesare în orice moment, care pot fi utile timp de mai mulți ani;
  • Jurnalul subliniază statutul social și face o impresie pozitivă asupra interlocutorului;
  • Ai un marcaj pentru acces rapid la paginile potrivite;
  • În jurnal, se construiesc bonusuri informative, cum ar fi: harta Republicii Moldova și a lumii, prefixele, o hartă a zonelor orare, unitățile de măsurare, semnele de marcare, etc.

Cele mai importante avantaje pe care le folosesc oamenii organizați sunt asociate cu faptul că reușesc să devină mai puțin nervoși și să -și salveze timpul liber!

Tot ce este în jurul nostru se mișcă rapid și de multe ori avem senzația că săptămânile trec ca zile, de multe ori uităm de lucruri importante, aniversări sau întâlniri. Primul pas către o organizație bună este să scrieți totul în jurnal.

Vrei să știi cum un jurnal te poate ajuta să fii mai organizat în birou?

Având graficul încărcat, este dificil să ne amintim toate lucrurile importante. Agenda te ajută mult, mai ales după ce te obișnuiești să scrii totul în agenda tău. Este ușor de utilizat și are un design elegant, care dă o notă de profesionalism.

Dacă te obișnuiești să -ți verifici rutina zilnică în fiecare dimineață, îți va fi mai ușor să îți organizezi timpul și să iei în considerare toate planurile. Scrie sarcinile și obiectivele la locul de muncă, precum și probleme personale pe care trebuie să le faci, de exemplu, să plătești facturile, să cumperi cadouri pentru cei dragi sau să te întâlnești cu prietenii.

Pentru a stabili priorități în sarcinile pe care trebuie să le finalizezi și pentru a face notele în agendă într -o activitate mai plăcută, poți utiliza stilouri colorate sau text marker.

Amintește-ți să introduci planurile în agendă în cel puțin două sau trei zile. O idee bună este să folosești weekendul pentru înregistrări în agendă pentru săptămâna viitoare. Este bine să ai întotdeauna jurnalul la îndemână și să te obișnuiești să marchezi în el imediat ce apare ceva nou. Și dacă dorești un jurnal care să te reprezinte, îl poți personaliza!

Cum să alegi o agendă datată sau nedatată?

Agenda datată te va ajuta să iți organizezi mai productiv timpul și să planifici întâlnirile și ședințele, astfel încât să știi ce trebuie să faci în zilnic, doar deschizând agenda.

Jurnalele cu foi albe sunt potrivite pentru note la întâlniri sau cursuri, iar avantajul lor este că poți înregistra mai multe informații pe o pagină fără a vă încălca planurile a doua zi.

Agende personalizate prin gravură logo - Eleganță de afaceri!

Orice companie autorespectantă pregătește cadouri de Crăciun clienților sau angajaților săi ca semn de respect.

Agendele personalizate pot deveni un cadou clasic și elegant care va fi mereu în modă! În plus, toată lumea apreciază utilitatea unui astfel de cadou și, dacă alegi să oferi agendele personalizate, vei accentua că tu apreciezi detaliile și profesionalismul.

Este plăcut să știi că poți decora agenda atât cu logo-ului companiei, cât și al celor ce le oferi cadoul. Astfel, persoanele care au primit aceste agende elegante, vor fi fericiți să vadă că ai investit timp și atenție pentru a pregăti cadouri personalizate pentru ei.


Agende Datate

Agende Nedatate