+373 (60) 807 749
info@flo-master.md
0
0

Coșul este gol!

Acum și mai ușor! Achitați produsele preferate prin metoda de plată potrivită Dvs.! 

Online-magazinul FLO-Master pune la dispoziția Dvs. o gamă variată de metode moderne de plată. Selectați-o pe cea care vi se potrivește.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

  1. Plata în numerar (pentru persoane fizice și juridice)

Achitați comanda în momentul recepționării ei. Curierul vă eliberează bonul de casă odată cu recepționarea banilor.

Îndată după plasarea comenzii pe site, veți fi contactat de operatorul nostru. Important! Puteți face corectări în comanda Dvs. doar până la aprobarea acesteia de către operator. Odată ce comanda a părăsit depozitul corectările nu sunt admise.

Persoanele fizice pot achita comenzile în cash sau prin intermediul cardului bancar online!

  1. Transfer bancar (pentru persoane juridice)

Îndată după plasarea comenzii pe site, veți fi contactat de operatorul nostru, care va specifica conținutul comenzii și va elibera nota de plată. După recepționarea transferului bănesc - comanda va fi livrată, conform înțelegerii în prealabil cu Dvs.. Achitarea primei comenzi se va realiza obligatoriu în avans sau în momentul recepționării acesteia.

La încheierea contractului, condițiile de livrare-achitare pot fi ajustate conform prevederilor contractuale.

3.Plata cu cardul bancar online

Se acceptă plata online cu cardurile Visa, Visa Electron, MasterCard

La selectarea acestei metode de plată, sunteți redirecționat către pagina de plată securizată a băncii, unde va trebui să introduceți detaliile cardului pentru plată. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru astfel de plăți. Tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului, în cazul în care acesta este asociat unui cont în altă monedă decât leul (MDL).FLO-Master nu stochează niciun fel de detalii cu privire la cardul Dvs.. 

Pentru întrebări suplimentare, nu ezitați în a ne contacta.