+373 (60) 807 749
info@flo-master.md
0
0

Coșul este gol!

Hartia Tissue sau hârtia de mătaseeste obținută din pulpă albită de sulfat, ce este dobândită din lemn de conifere. Cu această hârtie, transformi un lucru obișnuit în unul extraordinar. De exemplu, dacă înfășori cu ea o carte, un carnet, bijuteriile, diverse accesorii, sticlele de băuturi, a confectiile handmade, etc. le va oferi o notă de lux și le va proteja de zgârieturi. Hârtia are o paletă bogată de culori, este placută la atingere, arată frumos chiar si atunci când este mototolită. Lucrul cu materialul este o plăcere, cu ușurință își i-a orice formă, se pliază și se încrețește perfect. Din el se obțin flori și buchete deosebit de rafinate și originale. 


Dispunem de două tipuri de seturi de hârtie tissue: perlată și fluorescentă!


 

Specificații tehnice:

Dimensiune: 50x70 cm;

Gramaj: 17 g/m2;

7 buc. în set.

Această hârtie este vopsită în masă (proces de colorare a pulpei de hârtie prin care se obține omogenitatea si durabilitatea mai mare a culorilor, spre deosebire de hârtia imprimată), cu o rezistență ridicată la decolorarea cauzată de lumină.

 

100% reciclabilă si biodegradabilă. 

De asemenea, cutiile de cadouri pot fi umplute cu această hârtie tăiată în fâșii subțiri și mototolită.  Într-un astfel de oformare, cadoul arată mai atractiv decât într-o cutie goală. Oferă un farmec aparte cadourilor și achizițiilor valoroase. Hârtia acționează ca un element suplimentar ce subliniază avantajele produsului. Unora le place foșnetul foilor atunci când despachetează cadouri și suveniruri. Florile din hârtie tissue arată sofisticate și elegante.

Hârtia de împachetat este folosită și în scrapbooking. De exemplu, pentru înfrumusețarea albumelor foto de familie sau de nuntă. Hârtia subțire este adesea folosită pentru a decora rame și albume foto, caiete, jurnale. Hârtia face detalii excelente pentru decor: bile, flori, ghirlande, aplicații. Materialul este solicitat pentru crearea de decorațiuni pentru petreceri. Decorul, realizat din hârtie tissue va decora orice eveniment solemn.


Vezi în imaginea de mai jos cum poți efectua flori din hârtia tissueEfectuează comanda de hârtie tissue, 
click aici


Related products