+373 (60) 807 749
info@flo-master.md
0
0

Coșul este gol!

Ziua Creioanelor Colorate

 

Pe 16 martie se sărbătorește Ziua Creioanelor Colorate!

Doar timp de două zile, pentru fiecare comandă plasată pe site-ul nostru, oferim cadou un set de creioane colorate de la Nova ColorMarca Nova Color produce cele mai calitative produse pentru activități creative.

Oferta este valabilă în perioada 16 - 17 martie. Alegeți produsele preferate și primiți un cadou special de la noi!

Acest instrument de scris, derivat din cuvântul turcesc care înseamnă "piatră neagră", s-a impus ferm în viața cotidiană în secolul XX, deși istoria sa se întinde pe mii de ani. Utilizarea creioanelor cu bază de ceară este menționată încă din Antichitate.

 

În secolul al XVI-lea a început utilizarea minei de grafit, iar apoi a creioanelor de grafit încorporate în lemn. Diverse tehnologii de producție au permis crearea creioanelor cu diverse grade de tărie. Creioanele colorate au devenit populare la începutul secolului XX. Acestea sunt fabricate din bază de ceară sau ulei, cu adăugarea de pigmenți și agenți de lipire. Creioanele colorate moderne oferă o gamă largă de culori și nuanțe, precum și rezistență la decolorare. 

Creioanele au devenit un instrument indispensabil pentru creativitate, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Ele permit exprimarea emoțiilor, creativitatea și bucuria procesului artistic. În plus, creioanele colorate sunt larg utilizate în art-terapie și programe de reabilitare.

 

În sortimentul nostru au apărut noi rulouri cu desene pentru colorat, autoadezive. Utilizați-le pentru inspirație și creativitate împreună cu creioanele noastre. Vedeți tot asortimentul de creioane: aici

 

Achiziționați creioane colorate de la FLO Master și oferiți momente strălucitoare de creativitate vouă și celor dragi!