+373 (60) 807 749
info@flo-master.md
0
0

Coșul este gol!

Cu toate că sunt o multitudine de aplicații pentru smartphone, nimic nu se compara și nu poate înlocui liniștea sufletească pe care o obții atunci când îndeplinești o sarcină pe care ai notat-o recent în agendă și acum o tai liniștit cu un stilou. De asemenea, oamenii de știință au ajuns la concluzia că scrisul de mână ajută să facem ordine în gânduri și ne oferă mai multă creativitate.

Agenda îți poate deveni un prieten de încredere atunci când vrei să transpui gândurile și ideile haotice și să-ți formezi o imagine asupra proiectelor tale curente și viitoare. Notează sarcinile săptămânale și lunare, planifică vacanțele și, cel mai important, stabilește o rutină. Astfel, te vei putea bucura cu adevărat de beneficiile folosirii unei agende personale.

Te-ai hotărât să îți iei o agendă și nu știi pe care să o alegi? Ei bine, ar trebui să ții cont de bugetul pe care vrei să îl aloci, de dimensiunea și greutatea viitoarei tale agende, de materialul copertei, model (de tip carnet sau planificator cu spiră) De asemenea, trebuie să ții cont de calitatea hârtiei – în funcție de pixul cu care vei scrie, să nu apară scrisul și pe verso.

Îți prezentăm mai jos tipurile de agende pe care le poți achiziționa online de pe site-ul nostru sau în unul din magazinele noastre fizice.


Poți alege între agende A5 datate sau nedatate, carnet A6, A7, bloc notes și caiete de birou și cea pe care ți-o creezi singur. Vezi beneficiile pentru fiecare tip de agendă în parte.

1. Agendă A5

O agendă A5 este suficient de mare pentru a cuprinde toate întâlnirile de afaceri și sarcinile zilei, de asemenea, dimensiunile sale îți permit să o ia-i într-o geantă de umăr. Acestea pot fi datate sau nedatate.

2. Carnet de tip bloc notes și caiete de birou

Spiralat pe laterală sau în partea de sus, o astfel de agendă este utilă mai ales pentru că ai posibilitatea să profiți din plin de spațiul alb disponibil. Acestea pot fi atât A4 cât și A5.

3. Agendă datată sau nedatată?

Agendelele datate conțin informații de interes public: harta planetei pământ, fusurile orare, conversiile dintre unitățile de măsură, o listă cu prefixele internaționale, etc. De asemenea, fiecare filă este datată zilnic cu indicarea orelor pentru ca tu să-ți planifici eficient timpul.

4. Ești foarte ocupat și ai o listă lungă de sarcini în fiecare zi? Atunci agenda nedatată este pentru tine. Poți opta pentru un stil minimalist, notându-ți taskurile zilnice, sau o poți personaliza în funcție de necesitățile fiecărei zile și de propria imaginație.

5. Agendă personalizată

După ce îți iei o agendă nedatată, un caiet de birou sau un bloc notes, poți purcede la drum pentru a-ți crea o agendă personalizată. Acum începe magia. De sinestătător adaptezi agenda conform necesităților tale și aloci atâtea foi sau ore cât ai tu nevoie.

Oricare agendă ai alege, ea te va organiza și te va ajuta să structurezi zilnic gândurile, sarcinile și planurile.


Agende datate

Agende nedatate

Video Agende